Naslov/Header

Dobrodošli na Blog horarne astrologije astrologa Nataše Karalić Koprivice. Ovaj Blog je posvećen veštini horarne astrologije koja je predstavljena u astrološkom stvaralaštvu i delima starih majstora horarne astrologije među kojima se posebno ističu: Klaudije Galen, Ibn Sahl, Mašalah, Ibn Ezra, Gvido Bonati, Ričard Sonders, Džon Gadburi i Vilijam Lili. Na ovom Blogu možete čitati tekstove o različitim temama iz oblasti horarne astrologije, kao i interesantne primere horarnih horoskopa iz prakse astrologa. Ukoliko ste zainteresovani i za teme iz oblasti natalne, elekcione i mundane astrologije, pozivamo vas da posetite Blog tradicionalne astrologije.

Kurs horarne astrologije

Ukoliko ste zainteresovani za ozbiljno i sistematično izučavanje horarne astrologije, na ovoj strani možete naći informacije o kursu horarne astrologije.
***

U toku kursa horarne astrologije polaznici se upoznaju sa najvažnijim pojmovima, pravilima i tehnikama horarne astrologije i osposobljavaju za samostalnu i uspešnu izradu horarnih horoskopa što podrazumeva i rešavanje uobičajenih problema koji se javljaju prilikom izrade horarnih horoskopa. U okviru kursa horarne astrologije izučavaju se sledeće teme: Osnovni pojmovi horarne astrologije (vreme, mesto, način postavljanja horarnih pitanja i dr. osnovni pojmovi horarne astrologije); Mundane kuće i zodijački znaci u horarnoj astrologiji; Planete u horarnoj astrologiji; Zodijačka i mundana dostojanstva u horarnoj astrologiji; Recepcije, Aspekti, Fiksne zvezde i arapske tačke u horarnoj astrologiji; Kvalifikovanje vremenskih jedinica u horarnoj astrologiji; Pitanja I i II mundanog polja (fizički izgled, izgubljene stvari, ukradene stvari, novac i dr.); Pitanja III i IV mundanog polja (pisma, pošiljke, kupoprodaja nekretnina); Pitanja V i VI mundanog polja (trudnoća, medicinska horarna pitanja, smrt); Pitanja VII i VIII mundanog polja (ljubav, brak, ortakluci, partnerstva, sportska takmičenja, sudski sporovi); Pitanja IX i X mundanog polja (putovanja, školovanje, snovi, poslovna pitanja); Pitanja XI i XII mundanog polja (prijateljstva, stipendije, nagrade, porezi, zatvor);  Vremenske prognoze u horarnoj astrologiji; Intervencije u horarnoj astrologiji. Sve teme sadrže i veći broj praktičnih zadataka. Na kraju kursa svi polaznici rešavaju završni test provere stečenog znanja.

Za više informacija o sadržini i načinu pohađanja kursa, literaturi, ceni pohađanja i načinu plaćanja, kao i o drugim kursevima tradicionalne astrologije koje astrolog Nataša Karalić Koprivica organizuje, kontaktirajte Natašu ili posetite Natašin internet sajt.