Naslov/Header

Dobrodošli na Blog horarne astrologije astrologa Nataše Karalić Koprivice. Ovaj Blog je posvećen veštini horarne astrologije koja je predstavljena u astrološkom stvaralaštvu i delima starih majstora horarne astrologije među kojima se posebno ističu: Klaudije Galen, Ibn Sahl, Mašalah, Ibn Ezra, Gvido Bonati, Ričard Sonders, Džon Gadburi i Vilijam Lili. Na ovom Blogu možete čitati tekstove o različitim temama iz oblasti horarne astrologije, kao i interesantne primere horarnih horoskopa iz prakse astrologa. Ukoliko ste zainteresovani i za teme iz oblasti natalne, elekcione i mundane astrologije, pozivamo vas da posetite Blog tradicionalne astrologije.

Uslovi korišćenja

Pristupanjem ovom Blogu i njegovim korišćenjem pristajete i na određene uslove korišćenja koji su navedeni i opisani u daljem tekstu.

Uslovi korišćenja se odnose na sve tekstualne sadržaje na ovom Blogu. Autor svih tekstova koji se nalaze na ovom Blogu je Nataša Karalić Koprivica, ukoliko nije navedeno ime drugog autora. Svi tekstovi na ovom Blogu uživaju autorsko-pravnu zaštitu u skladu sa odgovarajućim domaćim i medjunarodnim pravnim propisima.

Autori astroloških tekstova koji se nalaze na ovom sajtu dozvoljavaju preuzimanje, distribuiranje i objavljivanje svojih tekstova ili delova svojih tekstova isključivo pod sledećim uslovima:

  1. bez vršenja bilo kakvih izmena u pogledu sadržaja preuzetog teksta ili dela teksta;
  2.  uz obavezno navođenje imena autora; 
  3. uz obavezno navođenje ovog Bloga kao internet lokacije sa koje je tekst preuzet. Ukoliko se objavljivanje vrši na internetu (veb sajt, blog, forum, Facebook itd), obavezno je postavljanje linka ka stranici na ovom Blogu na kojoj je tekst objavljen ili ka početnoj stranici ovog Bloga (www.horarnaastrologija.com);

Verujemo da je poštovanje ovih uslova korišćenja minimalan napor za sve koji bi želeli da preuzimaju i objavljuju astrološke tekstove objavljene na ovom Blogu i zahvaljujemo vam se na poštovanju koje ukazujete za trud autora koji je učinjen prilikom izrade tekstova.